Bestrijdingsmiddelen.

Wij hebben een aantal complete lijnen bestrijdingsmiddelen van diverse merken in ons sortiment. U zult zich wel afvragen waarom meerdere merken naast elkaar. Da’s heel eenvoudig, we hebben te maken met biologische en chemische middelen, zodat de klant zelf kan bepalen wat hij of zij gaat toepassen. Eigenlijk is de naam bestrijdingsmiddel een niet zo populaire naam, dus wij spreken liever over gewasbeschermingsmiddelen.

Van de merken Pokon en Bayer staat er een compleet sortiment middelen, waaronder insectenbestrijders, mosdoders, slakkenkorrels, stekpoeder enz. enz... Deze merken hebben ook heel leuke en zeer nuttige artikelen, zoals kamerplantenvoeding, snijbloemenvoeding, supergazonmest, algendoder en hortensia blauw.

U kent het wel, een klinkerpaadje, of een bestraat terras, in het voor- en najaar zijn dit levensgevaarlijke objecten om te betreden, doordat ze letterlijk spekglad geworden zijn door de groene algen. Hiertegen hebben wij van Bayer een uitstekend middel, Dimanin genaamd. Zeer eenvoudig toe te passen, en een buitengewoon resultaat! Dit niet alleen op bestrating en dergelijke, maar ook op glazen wanden, serres, tuinbeelden en tuinhout.

Heeft U ook wel eens een blauwe tuinhortensia gekocht? Heel mooi blauw zijn ze de eerste jaren, maar daarna kleurt hij rose.. Hiervoor hebben wij van Pokon een middel, Hortensia-blauw genaamd. Een doosje met 9 zakjes, zelf de toevoeging bepalen, dit naar de grootte van de plant.

Veel mos in Uw gazon? Pokon heeft de oplossing, samen met een goed (en uiteraard gratis) advies van onze kant. Om het mos te verwijderen, verhuren wij ook een vertikuteermachine. Wij voeren van Pokon het hele gazononderhouds- en renoveringspakket, vraag vrijblijvend informatie bij ons.

De andere lijn, de milieubewuste kant van gewasbescherming en voeding, is die van Eco-style. Dit is een totaalpakket van organisch samengestelde middelen, die tegenwoordig qua werking weinig meer onderdoen voor chemische middelen. Ze hebben, net als de andere merken een compleet programma middelen, tegen vrijwel alle problemen, die men in en rond het huis tegenkomt, op het gebied van insecten, onkruid, schimmels, en zelfs ongedierte.

Een heel sterk produkt van Eco-style is de kalkmeststof. Deze dient in januari of februari toegepast te worden, zodat dit in de grond kan worden opgenomen, en zodoende dan aanwezig is, als de plant het nodig heeft in het voorjaar. Een ander goed produkt, is het bij U misschien al bekende onkruidbestrijdingsmiddel Topgun. Milieuvriendelijk, en afdoende.

Wij hebben ook een heel mooi sortiment specifieke verzorgingspakketten, waaronder het buxus-,druiven-, rozen-, en clematisverzorgingspakket. Hierin zitten uitgebalanceerde meststoffen, die niet in andere zitten, en zodoende een optimaal resultaat geven.

Bij ons moet U dus zijn om Uw dierbare planten van een luisprobleem af te helpen, of ze te vertroetelen met de goeie meststof, uw slipgevaar uit de tuin te bannen, of Uw rose hortensia weer blauw te krijgen. Voor meer informatie over ons sortiment, willen wij U graag te woord staan.

 

pokonbayerecostyle