Snijbloemen

sb001a

Een van de grootste aandachtspunten in onze zaak zijn wel de snijbloemen. We zijn niet alleen zeer ruim gesorteerd, maar doen er alles aan om een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen. Er wordt 4 x per week naar diverse veilingen gegaan, om de dagverse produkten in te kopen, en dat op een tijdstip, dat de gemiddeld werkende mens nog maar half klaar is met zijn nachtrust. Daar worden de bloemen op de veilingklokken gekocht, deze zijn dan nog niet klaar voor de verkoop. Ze worden dan door vakkundig gediplomeerde medewerkers voorbereid, dat wil zeggen, rozen van doorns en blad ontdaan, schuin afgesneden en op een speciaal voedsel- water mengsel gezet. De bloemen zijn bij ons te koop 'per steel' dat betekent, dat men zelf de gekoelde verkoopruimte in kan gaan en zelf Uw boeket kan samenstellen, dit wordt dan door een van onze medewerkers op verantwoorde wijze voor U gemengd, al dan niet met toevoeging van bladmateriaal, alles zelf door U aan te geven. Het is ook mogelijk om kant en klare gemengde boeketten uit te zoeken, die zijn altijd in ruime mate op voorraad, ingepakt in een feestelijke, doch degelijke verpakking.


sb002aBloemwerk

Wij zijn ook gespecialiseerd in abonnementen-bloemwerk. Als U een bedrijf hebt, met bijvoorbeeld een receptie, dan is het mogelijk, dat wij een wekelijks vers bloemen arrangement bij U neerzetten. Het staat immers netjes, gezellig en verzorgd, zeker als het iedere week keurig op tijd vers bij U wordt gebracht, en op zijn plaats gezet. Stel voor, U heeft een autobedrijf, en besluit, om iedere koper van een auto bij U een boeket bloemen mee te geven. Dit geeft een extra feestelijk tintje voor de klant, en voor U een fijn gevoel, om op deze manier de transactie af te handelen. Zo zijn er nog legio voorbeelden, waar wij bloemen-abonnementen hebben lopen.Mail of bel voor info, wij zullen U graag verder helpen.

 

Rouwwerk

690

Tevens zijn wij, mede dankzij zeer vakkundige medewerkers, gespecialiseerd in rouwwerk. Wij zijn vaste leverancier bij diverse rouwcentra in midden nederland van rouwbloemwerk . Door jarenlange ervaring, en een gepaste omgang met onze klanten kunnen wij precies het rouwwerk leveren wat U voor de overledene in gedachten heeft. Hierbij hebben wij een boek met voorbeelden, waar U een eventuele keuze uit kunt maken. Als het rouwarrangement klaar is voor aflevering, kan het een boodschap meekrijgen, middels een zelf bedrukt lint, of een kaart.

 

BruidswerkBruidsboeket

Ook leveren wij bruidswerk. Van bruidsboeket met corsages, versierde auto of koets, het kan ons niet gek genoeg zijn, of we maken er iets moois van, wat zeker bij zal dragen, tot het onvergetelijk maken van Uw trouwerij. Besluit U om bij ons Uw bruidswerk te bestellen, dan zult U, na ontvangst met een kopje koffie, prettig begeleid worden in het kenbaar maken van Uw wensen. Daarna wordt er door onze inkoper op de veiling gezorgd voor de beste materialen, waarmee Uw bruidsboeket zal worden samengesteld. Het geheel zal op de afgesproken tijd, keurig verpakt in dozen, bij U worden thuisbezorgd. Ook voor de aankleding van de feestzaal, hebben wij de nodige middelen in huis.

Fleurop

Wij leveren en verzorgen bloemwerk over heel de wereld. Dit is mogelijk, doordat we zijn aangesloten bij een wereldwijd netwerk van bloemisten, die middels computers met elkaar in verbinding staan. Deze organisatie heet Fleurop. U doet Uw bestelling, en wij zorgen ervoor dat deze op tijd bij de klant, waar ook ter wereld , wordt bezorgd. U ziet wel, de Graaf, sterk in bloemwerk! Neemt U gerust contact met ons op over de mogelijkheden die wij U kunnen bieden op het gebied van vakbekwaam kwaliteitsbloemwerk.